De Eendracht Weesp agenda

Buurtgenoten ontmoeten, bourgondisch genieten of uitjes met het hele gezin. Ontdek de agenda van De Eendracht Weesp.

IEDERE VRIJDAG

Vrijmibo

Ontmoet buurtgenoten en proost op het weekend! Wij gaan rond met heerlijke borrelhapjes.

16:00 - 18:00 uur

Vaderdag

Zet jouw vader in het zonnetje en verwen hem met een gezellige borrel, lekkere lunch of diner. Reserveer een tafeltje of neem samen plaats op ons zonnige terras!

Weesp gastvrij

De winkels, cultuurhuizen, caf├ęs en restaurants van Weesp bruisen tijdens Weesp Gastvrij! Wandel door de stad en geniet van culinair Weesp.

VANAF JULI

Zeeuwse mosselen

In juli is het weer zover: verse mosselen bij De Eendracht! Volg onze sociale media en ontdek wanneer ze weer verkrijgbaar zijn.

Een nieuw menu

Proef de zomer met onze nieuwe menukaart! De heerlijke gerechten zijn speciaal samengesteld door onze chef Maik met zomerse ingredi├źnten en maken zonnige dagen op ons terras helemaal af.

Start zomervakantie

Er is tijdens de zomer weer van alles bij De Eendracht te beleven voor jong en oud! Trek een spel uit onze spelletjeskast, geniet van de zon tijdens een heerlijke lunch of kijk met een verfrissend drankje toe hoe de kids zich vermaken op het speeltoestel.

29 - 31 augustus

SLUIS-EN-BRUGGENFEEST 2023

Borrelen met buurtgenoten, dansen met je beste vrienden en je hele familie tegenkomen op Het Grote Plein. Kun jij ook niet wachten?