Lokaal en (h)eerlijk

Ontdek onze menukaart

Op de hoogte blijven? Volg ons op

Ontmoeten doe je bij de eendracht!

Welkom bij de Eendracht, de gezelligste huiskamer in Weesp en de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten.

Stap binnen voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, een snelle hap of een sfeervolle borrel. Ieder kwartaal wisselt onze menukaart, zodat het perfect past bij het seizoen.

Vind een knusse plek op een van onze leren banken, aan één van de gezellige tafeltjes of aan de bar. De Eendracht is áltijd goed en vertrouwd. Ons team ontvangt je graag!


Komt u met kids, vraag dan gerust om de kinderhoek! Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ons groepsmenu aan, deze is in overleg zelf samen te stellen.

Kom gezellig langs!

Trek gekregen?

Agenda

Wij de hapjes, jullie de gezelligheid! Iedere vrijdag van 16:30 - 18:00 uur.

Op de hoogte blijven? Volg ons op

Boutique hotel Weesp

Boven Café-Restaurant De Eendracht is in 2022 Boutique Hotel Weesp geopend. Geniet van de rust en luxe in de sfeervolle en smaakvol ingerichte kamers. Start de dag met een ontbijt bij De Eendracht en laat je verassen door het historische centrum van Weesp. 

Niet alleen de omgeving, maar ook ons gezamenlijke pand kent een rijke geschiedenis. Het gebouw werd halverwege de 17e eeuw als het burgerweeshuis aan Het Grote Plein gebouwd. Later is het pand een woonhuis en een bank geweest. Aspecten uit deze historie zijn nog steeds te bewonderen. 

Boek een kamer Meer informatie

Overnachten boven De Eendracht...

De ideale feestlocatie

Een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een jublieum of een andere reden voor een feestje? Het monumentale pand van De Eendracht, gelegen in het pittoreske Weesp, is de ideale feestlocatie.

Wij zorgen graag voor een onvergetelijk feest met uw familie of vrienden

Opzoek naar een locatie waar je een aparte zaal kunt huren of benieuwd naar een van onze andere locaties? Klik op een van De Eendracht locaties onderaan deze pagina. 

Bekijk onze brochure!

Alle mogelijkheden en prijzen op een rijtje

Vraag een offerte aan!

Stuur ons een e-mail met jouw aanvraag, dan mailen we jou zo spoedig mogelijk een offerte toe.

Een feest bespreken?

Bel 06-86840840 om de opties voor uw feest door te spreken met Lois of Maxime.

contact

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze handige reserveringstool of bel 0294-224343