Kom jij bij ons werken?

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Volg ons op

Ontmoeten doe je bij de eendracht!

Welkom bij de Eendracht, de gezelligste huiskamer in Weesp en de ideale plek om te genieten van goed gezelschap en goed eten.

Stap binnen voor een heerlijk diner, een uitgebreide lunch, een snelle hap of een sfeervolle borrel. Ieder kwartaal wisselt onze menukaart, zodat het perfect past bij het seizoen.

Vind een knusse plek op een van onze leren banken, aan één van de gezellige tafeltjes of aan de bar. De Eendracht is áltijd goed en vertrouwd. Ons team ontvangt je graag!


Komt u met kids, vraag dan gerust om de kinderhoek! Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ons groepsmenu aan, deze is in overleg zelf samen te stellen.

Kom gezellig langs!

Agenda

Wij de hapjes, jullie de gezelligheid! Iedere vrijdag van 16:30 - 18:00 uur.

mosselpannetje

Vanaf vandaag hebben we ze weer: mosselen! Lekker klassiek met brood en saus.

Sluis-en-bruggenfeest op het grote plein

Borrelen met buurtgenoten, dansen met je beste vrienden en je hele familie tegenkomen op Het Grote Plein. Kun jij ook niet wachten?

Boutique Hotel Jacob

Op 1 oktober opent boven De Eendracht Boutique Hotel Weesp. Sfeervolle en keyless kamers met uitzicht op het Grote Plein en De Oude Gracht.

Op de hoogte blijven? Volg ons op

Trek gekregen?

De ideale feestlocatie

Een verjaardag, een vrijgezellenfeest, een jublieum of een andere reden voor een feestje? Het monumentale pand van De Eendracht, gelegen in het pittoreske Weesp, is de ideale feestlocatie.

Wij zorgen graag voor een onvergetelijk feest met uw familie of vrienden

Opzoek naar een locatie waar je een aparte zaal kunt huren of benieuwd naar een van onze andere locaties? Klik op een van De Eendracht locaties onderaan deze pagina. 

Bekijk onze brochure!

Alle mogelijkheden en prijzen op een rijtje

Vraag een offerte aan!

Stuur ons een e-mail met jouw aanvraag, dan mailen we jou zo spoedig mogelijk een offerte toe.

Neem contact met ons op!

Bel met Cynthia of Maxime voor meer informatie over onze locatie!