Bestel De Eendracht bij je thuis

Meer informatie 

Op de hoogte blijven? Volg ons op

Ontmoeten doe je bij de eendracht!

De Eendracht is er voor iedereen!

Een kopje koffie drinken, een krantje lezen, lunchen met een collega, borrelen met vrienden, samenkomen met je club- of buurtgenoten, dineren met je geliefde.. 

Het kan allemaal bij de Eendracht! 

Onze deuren staan van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat voor u open. Stap binnen in de huiskamer van Weesp en vind een plekje op één van onze leren banken, aan de ruime bar of aan één van de gezellige tafeltjes. 


Reserveer uw tafel gemakkelijk online. Komt u met kids, vraag dan gerust om de kinderhoek!
Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ons groepsmenu aan. Voor vragen kunt u contact opnemen en stellen wij met u een heerlijk menu samen.


Komt u een kijkje nemen?

contact

Voor reserveringen kunt u gebruik maken van onze handige reserveringstool of bekijk al onze contactgegevens onderin de pagina.

De eendracht Hilversum

De Eendracht Hilversum staat net buiten het gezellige centrum van Hilversum. Vroeger een omroepcafé voor omroepen die gevestigd zijn in Hilversum.

De eendracht Blaricum

De Eendracht Blaricum ligt aan de Tafelbergheide in Blaricum. Een unieke plaats met groot terras temidden van prachtige natuur.

De Eendracht Abcoude

De Eendracht Abcoude

Waar het Eendracht avontuur begon. Een pand met rijke historie dat sinds het begin een horecafunctie had. Temidden van het pittoreske centrum. 

De Eendracht Maarssen

Een prachtig pand in het hart van Maarssen, langs de Vecht. In een vervlogen tijd waren er nonnen gehuisvest.Wat een enorm mooie zaak. Zeker een aanwinst voor Weesp. Heerlijk gezeten met vrienden.


JolandePrachtig nieuw grand café restaurant in het gezellige Weesp. Een aanwinst voor het vestingstadje!

★★★★★

WendyIk had de charcuterie bord gisteravond was erg lekker... vooral de kippendij!! Delicious!!!

★★★★★

LeslieMooie sfeervolle zaak met overal grote ramen en mooi uitzicht. Eten was heerlijk en de eigenaar ontzettend enthousiast en aardig. Komen zeker terug!

★★★★★


WandaEven een cappucino gedronken op de openingsavond. Gezellige inrichting, gastvrije bediening. Goed begin


DaanEnorm trots op dit mooie en gezellige restaurant en diegene die dit mogelijk hebben gemaakt

★★★★★

TanjaHeerlijk om even koffie te drinken en een lekker hapje te eten!

★★★★★

TessaHeerlijk gegeten gisteravond! Gezellige sfeer, goede bediening. Aanwinst voor Weesp!

DittyGisteren gegeten! Top sfeer en goed eten!😀👍🏻👍🏻

ThomasLeuke zaak met ervaren medewerkers

DicoGezellige sfeer, goede bediening en er werd súper goed met ons meegedacht! Helaas kunnen onze kids vanwege allergieën en intoleranties sommige dingen niet eten. zowel bediening als keuken dacht mee en kwam met goede alternatieven. Heel fijn!


MarVandaag lekker geluncht, mooie locatie, fijne bediening. Aanwinst voor Weesp.BrendaLeuk eetcafé. Spontane bediening. Prima kwaliteit eten. Lekkere biertjes.

WilGezellig restaurant, sfeervol ingericht. Eten is oke. Ons hoofdgerecht met gepocheerd ei voldeed niet helemaal aan de verwachting, het eigeel was hard ipv zacht. Ter compensatie kregen wij koffie en thee gratis, een sympathiek gebaar!

Femke